Nieuwsbrief :
 
   
 
   


Kijk ... Ruik ... Proef...

 

 

En beleef een moment supreme. Want het snoepgoed een de pralines van Vivaldi zijn gemaakt om fijnproevers te verwennen. U ontdekt hier alles over onze delicatessen en de passie waarmee we ze creƫren.

Geniet ervan.

   

 

Een attentie, met Klasse.

Met pralines van Vivaldi geeft u niet zomaar en attentie, maar een smaakvol teken van appreciatie. Aan uw relaties, uw klanten, uw medewerkers.

Personeelsfeest, promotie, sinterklaasfeest, Nieuwjaar... Elke gelegenheid is goed voor een geschenk, dat de klasse van uw bedrijf weerspiegelt.

Een gepersonaliseerde creatie met kwaliteit

Pralines en snoeptaarten van Vivaldi vallen altijd in de smaak. En met een persoonlijke toets wordt het nog beter. Want zo verhoogt u de impact van uw relatiegeschenken. In overleg wordt een snoepwerkje met een fles wijn of speelgoed gecombineerd. Bij Vivaldi houden we rekening met al uw wensen.

We zullen u graag van dienst zijn...

Laat u verleiden...

Uw klanten weten wat ze van u kunnen verwachten: uitstekende producten en een oberispelijke service. Vivaldi helpt u deze verwachtingen in te lossen.

Het geheim van Vivaldi is even simpel als doeltreffend. Al het snoepgoed wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd, kleinschalig, dus tiptop en vers.